Over mij

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Mijn naam is Mariëtte van Wissen en ik doe elke werkdag wat ik het liefste doe en waar ik goed in ben: trainingen geven en organisaties adviseren over hun communicatie.

Wat mijn werkzame leven nog interessanter maakt, is dat ik ook professioneel registermediator ben en coach. Maar daar is een andere site voor. Kortom, alles wat ik doe heeft met communicatie te maken. Hoe communiceren mensen met elkaar, of met hun klant, en kan die communicatie effectiever?

Van 1984-2008 was ik journalist bij het Eindhovens Dagblad. In 2008 ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik geef trainingen die aansluiten bij mijn journalistieke achtergrond, zoals dagvoorzitterschap (vragen kunnen stellen, is dan een vereiste), mediatrainingen, trainingen crisiscommunicatie en trainingen persberichten schrijven en korte verhalen schrijven. Deelnemers aan deze trainingen waarderen het dat ik vanuit ruime praktijkervaring lesgeef.

Daarnaast geef ik vanuit mijn mediation- en coachachtergrond ook trainingen in persoonlijke effectiviteit, zoals presenteren, effectief en assertief communiceren en conflicthantering.

Ik hoop u te verwelkomen bij een van mijn trainingen, of misschien wilt u graag communicatieadvies van mij? Tot ziens![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_single_image image=”6869″ size=”medium” align=”center” animate=”afr” animate_delay=”0.4″][vc_column_text]Korte recensies

‘Je voelt je meteen thuis en veilig bij Mariëtte’

‘Inspirerende aanpak, echte eye openers gehad’

 ‘Heel veel goede tips waar ik veel aan heb’[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]