ONS TEAM

Als u gaat scheiden heeft u behoefte aan professionele begeleiding en advies van experts.

Die expertise biedt ons team van deskundigen. Alle kennis op het gebied van echtscheiden, hebben wij voor u in huis. Te weten:
-echtscheidingsadvocate Corrina Mikkers
-financieel planner Peter Hendrikx (FFP)
-en coach Kind en Echtscheiding Yvonne Verhoeven

Hoe gaat de samenwerking in zijn werk?

1: Ik voer de mediationgesprekken om te komen tot een vaststellingsovereenkomst en eventueel een ouderschapsplan.
2: Corrina doet de juridische en financiële afhandeling (o.a. de alimentatieberekening) van de scheiding. Zij heeft hierover met u een of meerdere gesprekken. Corrina en ik zijn dus eigenlijk samen een advocaat-mediator.

3: Peter is er voor al uw vragen betreft uw financiële toekomst na de scheiding, denk bijvoorbeeld aan (nieuwe) hypotheken.

4: Yvonne begeleidt, indien nodig, en kinderen en ouders tijdens de scheiding. Zij is gespecialiseerd KIES-coach en kinderen vinden het heel fijn om met haar te praten.

Mariëtte van Wissen

MfN mediator en gecertificeerd familiemediator

06 222 34 660


Goed luisteren is al ruim dertig jaar mijn vak. Als journalist (1984-2008), als communicatietrainer en als mediator. Ik luister ook naar wat níet gezegd wordt, want dat is ook heel belangrijk. Net als non-verbale communicatie die ik waarneem aan tafel. Luisteren, samenvatten en doorvragen, daar gaat het om bij mediation. Want welke behoeftes, verlangens en zorgen zitten er achter de standpunten die mensen innemen…

Peter Hendrikx

Fionex Heeze

06 482 730 31


Peter Hendrikx van Fionex in Heeze (Schoolstraat 2) ondersteunt u bij uw financiën. Als het gaat om hypotheek, pensioen, sparen, beleggen en financiële planning kan ik u helpen de juiste keuzes te maken. Ik help u bij het kiezen van de juiste producten, met de beste voorwaarden. Ik adviseer u persoonlijk en begeleid u ook in de toekomst bij al uw vragen op financieel gebied.
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Yvonne Verhoeven

bijzonderenwijs.nl

06 23 02 10 77


Zowel voor ouders als voor kinderen heeft een scheiding grote impact op hun leven. Ik begeleid kinderen en ouders tijdens en na scheiding. Voor meer info: www.bijzonderenwijs.nl
Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen: