Vastgelopen?

Ben je vastgelopen in je relatie, in je werk, in je leven? Heb je last van je verleden? Wil je assertiever worden, effectiever communiceren,  of weten hoe je met conflicten kunt omgaan?
Mariëtte is een zeer ervaren (systemisch) coach die jou begeleidt om een leukere versie van jezelf te worden.   

Coaching bij solliciteren

Mariëtte heeft al heel veel mensen, jong én ouder, begeleid in solliciteren, o.a. in
het zoeken naar welk soort werk/omgeving bij jou past, bij het opstellen van cv’s en het schrijven van motivatie-brieven en het oefenen van sollicitatiegesprekken.
We werken er samen hard aan om jou stevig en zelfverzekerd neer te zetten.

Coaching op de werkvloer

Mariëtte is een zeer ervaren trainer en coach op de werkvloer. Feilloos legt ze de vinger op de onderlinge communicatie. Ze geeft inzichten in effectiever en assertiever communiceren. Ze versterkt teams en laat zien waardoor eventuele weerstand op de werkvloer wordt veroorzaakt.  Haar trainingen en coaching zijn altijd inzichtgevend.

"Ik was de weg kwijt"

“Op een gegeven moment kwam ik m’n bed niet meer uit. Ruzie met m’n moeder, op m’n werk was ik totaal vastgelopen en mijn partner had steeds minder behoefte om thuis te zijn, bij mij. Ik had het idee dat ik geen enkele controle meer had over mijn leven, dat alles wegglipte. Met Mariëtte heb ik hele goede en inzichtgevende gesprekken gehad. We hebben vooral naar de oorzaak gekeken van mijn vastlopen en hoe ik steviger in mijn schoenen kon staan, de regie kon terugpakken. Het heeft me ontzettend geholpen, ik kan weer ademhalen en lachen.”

"Ik kon zelfs kiezen uit twee banen"

Leidinggevende Finance (60 jaar)

“Op mijn 60e stond ik opeens op straat. Dat was schrikken. Ik had 30 jaar niet meer gesolliciteerd en wist niet wat er van me werd verwacht. Mariëtte heeft mij vier dagen lang intensief getraind. We zijn begonnen met het aanpassen van mijn cv zoals die er tegenwoordig moet uitzien. We hebben motivatiebrieven geschreven en daarna vooral gewerkt aan mijn presentatie-technieken en het voeren van sollicitatiegesprekken. Dat was echt hard werken. Ik moest bijvoorbeeld antwoord geven op de vraag wat de laatste ontwikkelingen zijn in mijn vakgebied en hoe ik die als leidinggevende ga implementeren op mijn afdeling.  We hebben  gewerkt met concrete vacatureteksten, dat was heel fijn. Uiteindelijk kon ik vlak na de training kiezen uit twee prachtbanen en kon ik meteen aan het werk. Ik heb echt veel aan de training gehad.” 

"De training leeft nog steeds op de afdeling"

Leidinggevende afdeling met 20                     medewerkers

 “Mariëtte, Ik wil je graag laten weten dat we erg enthousiast zijn over de training effectiever communiceren. Ik heb zowel van mijn teamleden als van de directie  positieve reacties  ontvangen.
De communicatietraining leeft nog steeds op de afdeling. Medewerkers attenderen elkaar regelmatig op oma’s, nivea en andere valkuilen. Heel leuk en interessant! We zijn weer een team geworden en begrijpen elkaar beter, oordelen minder snel over elkaar en over klanten.”

"Je voelt je meteen thuis in Mariëttes praktijkruimte die aanvoelt als een gezellige, warme huiskamer."

 

"Mariëtte werkt intensief samen met specialisten, bijvoorbeeld op juridisch en financieel gebied. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld Kind en Echtscheiding."

Kosten

De kosten voor mijn diensten zijn 95 euro per uur, ex btw. Het gaat om coaching, EMDR, hypnotherapie en relatietherapie.

Mediation/bemiddeling voor particulieren, ook echtscheidingsmediation, kost 120 euro per uur, ex btw.
De kosten voor zakelijke mediation (overheid, bedrijven, organisaties) zijn 140 euro per uur, ex btw.